Национална школа по фризьорство и козметика

Национална  школа за фризьорски и козметични услуги към Интернешънъл Унивърсити Холдинг ООД е самостоятелно обучително звено, което предлага три отделни модула за професионални обучения за бъдещи: фризьори, козметици и маникюристи.

Обученията в Националната школа по фризьорство и козметика са разделени на две основни части: теоретична и практическа. Теоретичното обучение се провежда дистанционно, чрез специализирана он-лайн платформа, удобно приспособена за всеки курсист. Практическото обучение се извършва в няколко фризьорски бази на IUHolding в цялата страна:

  • гр. София, Национална школа по фризьорство и козметика, адрес:

гр. София, бул. Дондуков 103

телефон за връзка: +359/ 884 708 045;

  • гр. Гоце Делчев
  • гр. Враца

Теоретичното и практическото обучение в Националната школа по фризьорство и козметика към ИУХолдинг ООД се провежда от висококвалифицирани преподаватели, които допринасят значително за успешното продължение на кариерата на нашите курсисти.

В базите за практическо обучение в Националната школа по фризьорство и козметика ние:

  • работим единствено с наложени козметични марки и високо качествени продукти за фризьорство, маникюр, педикюр и козметика;
  • осигуряваме моделите, чрез които нашите курсисти затвърждават и упражняват придобитите теоретични познания;
  • поддържаме високо ниво на практическата подготовка чрез многообразни подходи и различни упражнения, индивидуално подготвени за всеки наш курсист.

Националната школа по фризьорство и козметика притежава лицензия № 2015121268 от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет на Република България .

Школата към ИУХолдинг е член на Асоциацията на малките и средни предприятия от индустрията за красота и здраве (АМСПИКЗ) http://www.amspikz.bg/news